آمار شیوه های کسب و کار الکترونیک - فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی - IT & E-commerce

فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی - IT & E-commerce

امروز توسعه تجارت الکترونیکی برای سهیم شدن مردم عزیز کشورمان از درآمدهای کلان جهانی حاصل از این سبک تجارت و نهایتا رشد در آمد ملی از ضروری ترین امور روزمر’ به شمار می رود. لذا این موضوع مرا بر آن داشت تا وبلاگی در پرشین بلاگ نیز برای این منظور راه اندازی نمایم تا باشد که به حول و قوه الهی قدمی کوچک در این راه برداشته باشیم . . عیسی نجفی فروردین سال 1387

شیوه های کسب و کار الکترونیک
مدير وبلاگ : عیسی نجفی - ساعت ۱٠:٥٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٢ اردیبهشت ۱۳۸٧
 

به طور کلی سه شیوه معاملات کسب و کار الکترونیکی وجود دارد:


OFF LINE - ۱  = در این شیوه بنگاهها برای انجام فعالیتهای تجاری از سیستم پست الکترونیکی استفاده می کنند.

ON LINE - ۲  = در این شیوه،& بنگاهها از طریق «<تعیین کننده متحدالشکل منبع»
(UNIFORM RESOURCE LOCATOR = URL) اقدام به معاملات تجاری می کنند. URL ها آدرسهایی هستند که ساختار آنها برای همه کامپیوترها یکسان است و به وسیله آن می توان به منبع مورد نظر دست یافت (اسنل، 1379، ص 77).
۳- دروازه شبکه (PORTAL) یک صفحه شبکه است که در آن لینک هایی برای رفتن به سایت های محتوی اخبار مربوط به موضوعهای مختلف وجود دارد. این صفحات دارای تعداد زیادی آدرس با موضوعهای مختلف هستند. (اسنل، 1379، ص 97). خدمات دروازه شبکه اغلب شامل موتورهای جستجوگر، پست
الکترونیکـــــی، چت، نقشه ها، فروش و گزینه های دیگری برای مشتریان است. درواقع دروازه های شبکه هدفی برای تبلیغات و بازاریابی هستند.
مزایای استفاده از کسب و کار الکترونیک:
نزدیک شدن ارتباطات؛
دستیابی به بازارهای جدید؛
افزایش میزان فروش و سود؛
حذف هزینه هایی مانند تهیه کاغذ، چاپ، بروشور و کاتالوگ؛
کاهش هزینه های معاملاتی و تدارکاتی؛
بهبود مدیــریت بر روابط مصرف کننده، عرضه کننده و کارکنان؛
کاهش آلودگی محیط زیست، ترافیک و ازدحام.

معایب کسب و کار الکترونیک:
مسئله امنیت، امکان ورود به سیستم های شما از طریق آدرس پست الکترونیکی، سایت شبکه و دستیابی به اطلاعات مالی و غیره؛
اختلال در برنامه کاری در صورت خرابی سیستم؛
از دست دادن کنترل؛
مشکلات و هزینه های به روز بودن با فناوریهایی که به سرعت پیشرفت می کنند.
منبع اصلی تدبیر شماره ۱۴۱
 
comment نظر خودتان را در رابطه با مطلب ، در همین قسمت وارد نمایید ()